2014. szeptember 20., szombat

Intim testréseink, avagy az első Vagina monológok fanfiction novella a blogon


1. tapasztalat

Egyszer az exem megkérdezte tőlem, hogy amikor menstruálok, és teszem fel a tampont, és az ott van egész nap[sic!],  akkor oké, hogy biztos fáj a hasam, meg ugye vérzek, de hogy az erotikusan nekem nem izgató? (Nem, nem ezért a kérdésért lett ex, bár már akkor gyanakodnom kellett volna, mert hát ugye a pornódvdk mennyisége nem egyenesen arányos a szexuális performanszok minőségével, és egy ilyen kérdés sem sok jót ígér a lepedőakrobatizmus műfajában.)



Nőként elég megbotránkoztató, feministaként talán kicsit sértő is a feltételezés, de a játék (és a női testről oly keveset tudó férfiak) kedvéért gyalogoljuk végig a gondolatmenetet!

Hipotézisünk az, hogy a tampon meghozza a menstruáció alatt a szexuális kielégülést. Tehát, ha én a havi hormonszint-ingadozás, görcsök és véres váladék mellé a vaginámba dugok egy fehér, nedvszívó, száraz, nagyon buta méretű cuccot, amiből kilóg a cérna, akkor attól szexuális izgalomba, sőt talán még orgazmus közeli állapotba is kellene kerülnöm.

Hát jó. Végül is azon "szerencsések" közé tartozom, akiknek pont teliholdkor van havibaja, azt meg tudjuk a különféle new-age és egyéb könyvekből (és bármennyire is szeretném ezt megcáfolni, de nem megy, tapasztalat), hogy teliholdkor a nők kívánósabbak. Arról nem is beszélve, hogy a tiltott gyümölcs is beizzítja a libidót, tehát tuti, hogy közvetlenül a menstruáció előtt, a hülye hisztérika fázisból kilépve a legégetőbb a szexuális vágy. Ilyenkor aztán mindenen 18-as karikát látunk és mindenre rámásznánk[sic!, mert igazából csak minden jó pasira].

Így már sokkal világosabb a dolog. Nyilván egy nőnek ennyi bőven elég ahhoz, hogy a gyönyörök gyönyörét élje meg attól a pici bigyótól, mert ha nincs ott közvetlenül Dracula, vagy legalább Robert Pattinson, akkor jó lesz a tampon is, hogy a lehető legtermészetesebb úton segítsen szegény felizgult, menstruáló, teljesen kiegyensúlyozott, magát az adott pillanatban vonzónak és kívánatosnak tartó nő [sic!] szexuális feszültségét levezetni. Ez magától értetődik, hiszen egy tampon olyan szexi, olyan gyengéd és olyan gyönyörűen formatervezett, mint az izmos férfihas és feszes fenék[sic!] és minden egyes alkalommal olyan tökéletesen illik a vaginába, mint a tökéletes előjáték után tökéletesen csusszanó férfi hímtag[SIC!!!!!!].


Sajnos a menstruáció nem ilyen álomszerű. Ezért is volt totális szívás mr. azthiszemtökéletesvagyok után az igazi Mr. Tökéletessel a menzesz első napján majdnem összegabalyodni, hogy aztán hosszú heteken keresztül rágódhassak az anyatermészet kegyetlenségén, és azon, hogy most egy elég ködös és bizonytalan, ámde a farmeron keresztül jól érezhető, izgalmas, és valószínűleg beteljesületlen ígérettel kell együtt élnem. Ez, és egy havi falat kaparás után nesze neked tampon, működj, kérlek, működj!

Nem működik. Még akkor sem, ha a teremtés koronája azt hiszi, hogy igen, és egy gyenge pillanatban én is megpróbálok hinni az elméletben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése